Op vrijdag 17 mei 2024 organiseert de Vogelvrienden een klaverjasavond voor iedereen die mee wilt doen, in ons clubgebouw aan de Vicenza 5 in Krimpen a/d IJssel.

Inschrijven kost slecht € 7,50 pp. 

Inschrijvingen zijn per persoon, en de koppels worden per ronde bepaald op avond. U speelt dus elke ronde met een nieuwe maat.

Inschrijven per koppel is dus niet mogelijk, je speelt niet met een vaste maat. 

Voor de 1e tot en met de 3e prijs zijn leuke prijzen te winnen, onder andere boodschappen pakketten. Uiteraard hebben we een poedelprijs, maar ook een prijs voor degene met de hoogste roem. 

Om er zeker van te zijn dat we een leuke avond kunnen gaan beleven, willen we minimaal 40 deelnemers hebben, dus 10 tafels. 

De opzet:

- Prijzen voor de beste drie deelnemers

- Poedelprijs

- Prijs voor degene met de meest behaalde roem

- ??????

Elke ronde bepalen we nieuwe koppels, dus grote kans dat je elke ronde met een andere "maat" speelt.

Tussen de rondes door een loterij met leuke prijzen.

Consumpties voor rekening van de deelnemers, tegen hele schappelijk prijzen.

Betaling voor deelname kan via overschrijving of via een betaallink die u ter zijner tijd zult ontvangen. Deelname is definitief zodra uw betaling is ontvangen. 

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen waardoor we deze avond geen doorgang kunnen laten vinden , ontvangt u uw inschrijfgeld geheel terug. 

De Vogelvrienden zorgt voor een versnapering tussendoor.

Indien u interesse heeft aan deelname, vul dan het formulier in wat u kunt vinden via de onderstaande link. ( U zit nog nergens aan vast, het geeft ons alleen een indicatie of we genoeg deelnemers hebben.)