Laatste nieuws

Klaverjassen op vrijdag 17 mei 

Op 17 mei organiseert de Vogelvrienden een  klaverjasavond. Meer info vindt U HIER

Nieuwe openingstijden en dagen clubgebouw

Vanaf maart 2024 is ons clubgebouw alleen geopend op elke TWEEDE maandag van de maand. In de agenda, hier op deze website, ziet u de data wanneer we open zijn. Maandag 11 maart is ons clubgebouw geopend!

 

Privacybeleid

Wettelijk gezien is onze vereniging verplicht om een privacybeleid te hebben. We hebben het privacybeleid nu duidelijk geplaatst in de footer ( onderzijde) van onze website.

24-1-2022

Facebookpagina gemaakt

11-11-2021

Zoals jullie wellicht weten hebben we een Facebookpagina waarop we regelmatig nieuwtjes delen. Helaas is het niet mogelijk om daar als lid of belangstellende zelf een bericht te plaatsen. We hebben dus besloten om naast onze Facebookpagina ook een FacebookGROEP aan te maken. Hierop kunt u als bezoeker zelf ook berichten plaatsen.

Als u op de link hiernaast klikt https://www.facebook.com/groups/devogelvrienden , kunt U zich aanmelden als lid van deze groep. Wanneer u als lid bent geaccepteerd, kunt u zelf berichten plaatsen. De beheerders van deze groep houden scherp in de gaten dat alles volgens de normale geldende regels verloopt.