Laatste nieuws

Jubilaris 60 jaar

Het bestuur feliciteert de heer Vuik met zijn 60 jarig lidmaatschap van de Vogelvrienden.

Namens de vereniging is er een mooi boeket verzonden en heeft onze voorzitter het bijbehorende speldje afgegeven.

Helaas is het door de huidige beperkingen niet mogelijk om hier met zijn allen bij stil te staan, maar hopelijk kunnen we dat later nog eens gezamenlijk vieren.

Zestig jaar is niet niks, en een mooie mijlpaal.


Wie kweekt wat

Voor onze leden en bezoekers willen we de mogelijkheid bieden om in contact te komen met andere kwekers om informatie uit te wisselen, vogels aan te schaffen of informatie te verkrijgen over de soorten die in onze vereniging worden gekweekt.

Wilt U ook op deze lijst staan, dan kunt u onderstaand formulier invullen, en wij plaatsen u op de pagina "Wie kweekt wat"

Uw mailadres zullen we, indien u toestemming geeft, vermelden als "MAIL". 

Klik HIER om het formulier in te vullen.

Nieuwsbrief verzonden

Begin januari 2021 hebben wij weer een nieuwsbrief verzonden. Heeft U hem niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@devogelvrienden.nl. Dan zorgen wij dat u hem alsnog ontvangt en in onze mailinglijst komt te staan.

Dodelijke vogelgriep slaat ook hard toe onder roofvogels

Weer een dodelijk virus dat ons land bereikt heeft. Dit keer een virus bij vogels. H5N8, oftewel de vogelgriep.

Lees HIER het artikel


Leen van der Graaf 60 jaar bondslid

 

Leen van der Graaf is al 60 jaar lid van de Nederlandse vogelbond. Daar hoort natuurlijk een speldje bij.

Kijk hier de onderstaande video welke is gemaakt van dit moment.

 


Nieuwe website         (28 oktober 2020)

De regelmatige bezoeker heeft het inmiddels al gezien:  Er is een nieuwe website gelanceerd. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de invulling hiervan, dus het kan zo zijn dat er nog dingen missen. We trachten de website vanaf heden ook doeltreffender te gaan gebruiken als communicatiemiddel naar onze leden toe. Zo kun je bij "downloads" bijvoorbeeld het ringenbestelformulier vinden, en een kweekkaart voor het kweekjaar 2021. Het inschrijfformulier voor nieuwe leden is geheel digitaal en geautomatiseerd. Uiteraard is de website voor leden en bezoekers dus we stellen suggesties en ideetjes op prijs. Stuurt u uw bijdrage of idee/suggestie naar info@devogelvrienden.nl en we gaan ermee aan de slag. U mag uw idee of suggestie ook sturen naar de webmaster via Whatsapp via het telefoonnummer 06-48891346. 

Openstelling clubgebouw  ( okt 2020 )

Door de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd is het helaas voorlopig niet mogelijk om het clubgebouw op maandag open te stellen. Uiteraard is ook het bestuur teleurgesteld, maar helaas is het niet anders. Wij, en met U, hopen uiteraard dat de maatregelen zo snel mogelijk weer veilig versoepeld kunnen worden en er weer de mogelijkheid is om elkaar te treffen in ons mooie clubgebouw.

Maar tot dan: doe voorzichtig, hou je aan de richtlijnen en bovenal:  BLIJF GEZOND!